15 oktober 2014

Dream to Go: de plek om te dromen terwijl je wakker bent!

Door Dennis Nolte

If you can dream it, you can do it. dream to Go! helpt dromen en bijzondere ideeën van de Veluwe voor de Veluwe waar te maken. een parade waar vermaak, verleiding en magie aanwezig zijn om jou in contact te brengen met je dromen en eerste stappen te laten zetten om je dromen te verwezenlijken.

Ontdek je droom in VIP bus, zoek inspiratie door de ‘trek-in-iets-nieuws-snack’, maak een prototype en krijg hulp van de gemeente en Apeldoornse ondernemer bij het verwezenlijken van je droom in het stadslab. Zij kunnen jouw droom in versnelling brengen en op plekken brengen waar je in je eentje niet zo makkelijk komt. Een ambtenaar wijst je de juiste weg als je met de overheid, gemeente of
provincie te maken hebt. Een ondernemer weet hoe je met uitdagingen moet omgaan die wellicht op je pad komen, omdat hij of zij die ook is tegen gekomen en al heeft overwonnen.

Deze droomparade zal jou met nieuwe ogen naar jouw gedroomde leven laten kijken. Een plek waar jouw droom, jouw toekomst, jouw verlangen op een amuserende manier centraal staan. Een plek waar mensen elkaar helpen, maar vooral ook een plek waar bezoekers hun eerste sprong wagen. Leven vanuit een droom, geeft nieuwe energie en brengt je op plekken die zelfs niet in je dromen voorkomen. En het is mooiste is: de droom is van jou! Door een droom wordt je leven mooier of rijker en dat ook voor je leefomgeving.

 

Waar en wanneer?

17, 18 en 19 oktober 2014
Locatie Beekpark
Locatie Miggelenberg
meer info: http://rootsinthewoods.nl

 

Heb je nog een droom waarvan het tijd wordt om hem tot leven te brengen, kom dan langs, dit is je kans! Voor meer informatie, kijk op:
www.spoorvanvernieuwing.nl
bel naar: 06 27 27 67 04
of mail naar: info@spoorvanvernieuwing.nl

 

Geef jouw reactie