Social Designer en Programmamaker

Dennis Nolte

Al 20 jaar reist Dennis Nolte rond door Nederland met diverse voertuigen om een spoor van vernieuwing te brengen. 

Hij nodigt organisaties, overheden en bedrijven uit om naar buiten te gaan en te onderzoeken wat er in de samenleving speelt. Hoe wil je als overheid of organisatie de toekomst in? Welke partijen of mensen wil je onderweg ontmoeten? Hoe kun je met ze in gesprek komen op relevante thema’s? 

Avontuurlijk

Door een avontuurlijke reis te creëren, ruimte te faciliteren in zijn voertuigen en mensen echt met elkaar te verbinden, worden grote dromen, ideeën en potentie aan het licht gebracht. Samen met de groep worden deze omgezet in een actieplan en een uitdaging voor de toekomst. Want samen realiseer je meer dan alleen.

Jezelf

“Ik geloof dat grote veranderingen bij jezelf beginnen. Door een kleine stap in de goede richting te zetten, maak je het pad vrij naar een betere toekomst voor jezelf en je omgeving. En als iedereen bij zichzelf begint, zijn eigen talent gebruikt en open staat voor de ander, dan kunnen er hele grootste veranderingen plaatsvinden en kunnen zelfs de grootste uitdagingen van onze tijd gezamenlijk worden aangepakt.”