Motor van het Spoor van Vernieuwing

Team

De motor van het Spoor van Vernieuwing is een multidisciplinair team van bevlogen mensen dat op creatieve en onderbouwde wijze een beweging in organisaties en de samenleving weet te creëren.

Wij dromen van een Nederland waarin ruimte is voor de kracht in de samenleving. Tot eind 2015 werken wij toe naar een omslagpunt. Een moment waarop een kritische massa van Nederlandse gemeenten en wijken weer vitale en energieke plekken zijn en de olievlek voor het nieuwe samenspel zich verder verspreid.
Wij gaan pas verder als wij echt wat teweeg hebben gebracht: links om of rechts om. Het mag botsen en schuren, maar het is altijd inspirerend. Je krijgt er zin in!

Halte Stad & Land

Dennis Nolte (VIP). Creatief procesbegeleider en blikopener. Is gefascineerd door ideeën en dromen die een verschil maken voor de leefomgeving. Inspireert, zorgt voor magie en weet te prikkelen tot een echte doorbraak.

 

team_tim

Tim van Veen (Tim van Veen Photography). Beeldenkunstenaar. Hij weet de bijzondere momenten vast te leggen: op foto of video. Zijn beelden zijn aanstekelijk en vangen de energie van het moment.