Dream to Go: de plek om te dromen terwijl je wakker bent!

If you can dream it, you can do it. dream to Go! helpt dromen en bijzondere ideeën van de Veluwe voor de Veluwe waar te maken. een parade waar vermaak, verleiding en magie aanwezig zijn om jou in contact te brengen met je dromen en eerste stappen te laten zetten om je dromen te verwezenlijken. […]

Lees verder

 

Een droom wordt een beweging als je hem deelt

Het is zomer. En dat vraagt in deze blog om een mooi verhaal waar je even de tijd voor kan nemen om te lezen. De komende zomer staan verhalen centraal van mensen met een missie die hun dromen waarmaken. Marjet van Houten. Schrijfster, pionier bij Movisie, moeder, en een vrouw met een grote sociale missie […]

Lees verder

 

Bewegingsversneller

Een beweging start bij 1 persoon: de lonely nut in een organisatie. De first follower creërt het startpunt voor de beweging. Wie heb jij nodig?

Lees verder

 

Inspiratie- & Werkboek Spoor van Vernieuwing

Het Inspiratie- en Werkboek van het Spoor van Vernieuwing is uit. De dromen en de doorbraken van ambtenaren, sociaal professionals en burgers vormen de leidraad. Lees hier hun tips voor het nieuwe samenspel.

Lees verder

 

Start met jouw doorbraak voor het nieuwe samenspel

Het nieuwe samenspel tussen overheid, professionals en samenleving vraagt om een beweging van het echt anders gaan doen. Op basis van dromen ontstaan doorbraken om het systeem en houding en gedrag te veranderen. Bij alle betrokken partijen. In het inspiratie- en werkboek van het Spoor van Vernieuwing ga je er zelf mee aan de slag. Vanaf 13 maart verkrijgbaar!

Lees verder