Unconference

 

Je hebt conferenties: daar ga je heen, ben je toeschouwer en hoort dezelfde inspirerende verhalen en gaat weer naar huis. Maar, je hebt ook de Unconferences van het Spoor van Verniewing. Waar je echt onderdeel van bent en zelf ter plekke je eerste stap zat: op jouw vraagstuk, jouw droom. Waar je met nieuwe energie naar huis gaat!

Als pionierende ambtenaar rondom de Wmo, decentralisaties en ruimtelijke ordening wil je dit meemaken!

Ontmoet de pioniers

Drie gemeenten in de provincie Gelderland startten het Spoor van Vernieuwing: met de droom van Zevenaar die een levende visie Wijkgericht werken realiseerde op 2 A4, of de droom van Buren waarmee beweging ontstond in een 10 jaar slepend jongerenprobleem en Tiel die kanteling in het kader van de Wmo omzette naar een prikkelend nieuw samenspel. Daarna trok het Spoor van Vernieuwing door naar de provincie Utrecht, waar de gemeente Nieuwegein bewoners en ondernemers de kans gaf om een braakliggend terrein te ontwikkelen tot plek voor duurzame en creatieve energie.

Waar ga je mee naar huis?

  • Verse inspiratie van dé experts uit het Inspiratie- en Werkboek Spoor van Vernieuwing
  • Ervaringen van gemeenten die je voor gingen en match voor de toekomst
  • Concrete acties om jouw volgende stap te zetten voor het starten van de beweging in jouw gemeente

De dag start 19 mei om 14.30 uur en eindigt feestelijk om 22.00 uur – en vindt plaats op 1 van de meest bijzondere locaties in Utrecht: De Werkspoorkathedraal.Vooraf aan 19 mei krijg je het Inspiratie- en Werkboek Spoor van Vernieuwing: van droom naar doorbraak voor het nieuwe samenspel tussen overheid, samenleving en sociaal professionals toegestuurd.

Kom jij jouw sprong wagen? Wees er snel bij, maximaal 100 deelnemers. Reserveer hier een toegangsbewijs. 

 
 

Geef jouw reactie

 

1 reactie op “Unconference”

  1. Willem Stam zegt:

    Laat deze spoor van vernieuwing ook het LPBcongres aandoen op 20 en 21 november in Groningen. Het LPB organiseert al ruim 15 jaar unconference-congressen